تاریخ : پنج شنبه, ۶ مهر , ۱۴۰۲
2
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ایلام:

استان ایلام پرچمدار محیط زیست در اربعین است

  • کد خبر : 11126
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۶
استان ایلام پرچمدار محیط زیست در اربعین است
مدیر کل محیط زیست ایلام با تبریک هفته دولت گفت:ا ستان ایلام بعنوان پایتخت زوار اربعین و یکی از اصلی ترین دروازه های تردد زائرین شناخته شده است، این فرصتی برای ترویج اربعین محیط زیستی است

وی  با اشاره به  تردد ۷٠ درصدی زوار از مرز مهران، خاطرنشان کرد: پرچم دار محیط زیست در ایام اربعین استان ایلام است و این ایام فرصت مناسبی برای ترویج دوستداری و حفاظت از محیط زیست در بین زائرین شیدالشهدا است.

مدیرکل محیط زیست استان همچنین گفت: اربعین محیط زیستی را در استان ایلام پیاده سازی کرده ایم به همین جهت، در شهرستان چرداول ورودی استان است موکب محیط زیستی برپا کردیم که در این موکب به جای کیسه های پلاستیک از کیسه پارچه ای استفاده شده و آن را به زوار تقدیم کردیم که خوشبختانه با استقبال زائرین روبرو شده است، همچنین کلاه هایی با شعار هر زائر یک سفیر محیط زیست با قصد ترویج و فرهنگ سازی به زائرین هدیه می دهیم.

لینک کوتاه : https://ilamghalam.ir/?p=11126

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.