?ل???
▪دوم اسفند آمد و نزدیک به ۶۰ درصد مردم استان ایلام در پای صندوقهای رای حضور یافته و به نسبت مشارکت پایین دیگر استانها، ایلامیان یکبار دیگر حماسه ای نو را رقم زدند.بعد از دوم اسفند حاشیه هایی در بحث انتخابات پیش آمد که ما بنا بر دلایلی که مهمترین آنها شیوع ویروس کرونا بود به این حاشیه ها ورود نکردیم.اما تعدادی از مخاطبین به صورت مداوم پیگیر موضوع بوده و خواستار شفافیت ما در بحث حاشیه های انتخابات شدند که در ادامه نکاتی را تیتر وار به استحضار شما می رسانیم؛
▪ابتدا اینکه به عنوان نماینده افکار عمومی از همان ابتدای صبح روز رای گیری در سطح شهر حضور یافته و انصافا تخلفات را به چشم دیدیم.اما اگر بخواهیم منصفانه به موضوع بپردازیم این تخلفات مختص یک کاندید خاص نبوده و افرادی منتسب به دست کم ۸ نفر از نامزدها به صورت سیستماتیک در حال انجام تخلفات انتخاباتی بودند.اگر بخواهیم میزان آرایی را که به نفع هر نامزد با روشهای منحوس به صندوق رفت با احتساب ضریب تخلفات موجود محاسبه کنیم انصافا سهم هر کاندید کمتر از ۱۵۰۰ رای بوده است.ضمن اینکه برخوردی اگر باید صورت گیرد با تمام متخلفان انتخابات باید یکسان باشد.
▪نکته دوم اینکه تا لحظه آخر انتشار این مطلب از چند نهاد امنیتی و نظارتی با نگارنده تماس گرفته شده و این اطمینان خاطر حاصل گردید که هر کسی در انتخابات تخلفی داشته است بدون شک با وی برخورد شده و مستندات لازم نیز از سوی نهادهای امنیتی و نظارتی و قضایی جمع آوری گردیده است.بنا بر گفته این مقامات تخلفی اگر صورت گرفته تنها پیرامون یک کاندید خاص نبوده و طبق مستندات بسیاری از نامزدها تخلف انتخاباتی داشته اند.
▪نکته دیگر اینکه قبل از انتشار مطلب هر دو نماینده منتخب مردم با این رسانه تماس گرفته و ضمن اعلام انزجار و برائت از افرادی که مرتکب تخلف انتخاباتی شده اند،از نهادهای امنیتی و نظارتی و قضایی خواستند با متخلفین برخورد قاطع و لازم را داشته باشند.
▪در این چند روز شنیده می شد که برخی همکاران رسانه ای ما توسط افرادی که خود را منتسب فلان کاندید خاص معرفی کرده اند تهدید شده اند.ضمن محکوم کردن اینگونه رفتارهای ارعاب انگیز از کاندیداهای محترم تقاضا داریم حق آزادی بیان را برای رسانه ها محترم دانسته و از هرگونه تهدید رسانه ها توسط اطرافیانشان جلوگیری نمایند.
▪دوستان و یاران همراه،با پیگیری های صورت گرفته امروز ما خوشبختانه نهادهای امنیتی و نظارتی و قضایی به صورت ویژه روی تخلفات انتخاباتی زوم کرده و در حال بررسی تمام مستندات و مدارک ارسال شده هستند.بنا بر تایید این نهادها هیچکدام از نامزدهای انتخاباتی چه آنها که رای آورده و اکنون نماینده هستند و چه آنها که پیروز رقابت نبوده اند از رصد اطلاعاتی امنیتی ها و نظارتی ها در امان نبوده و اگر تخلف انتخاباتی آنها اثبات شود بدون شک با آنها برخورد لازم صورت خواهد گرفت.
▪متاسفانه تخلفات انتخاباتی مانند یک زخم ناسور در استان ایلام به یک بیماری مسری بدل شده و بی انصافی است که این تخلفات را تنها مختص یک نامزد خاص بدانیم.خرید و فروش رای از طرف هرکسی صورت پذیرد عملی نامیمون و غیرقابل بخشش بوده و باید با مرتکبین این جرم مشهود برخورد قاطعانه صورت پذیرد.نخبگان جامعه باید پای کار آمده و تا می توانند در مورد عواقب خرید و فروش رای به مردم اطلاع رسانی کنند.فروش عقیده در جوامع پیشرفته تر یک عمل بسیار زشت و غیرقابل توجیه می باشد.
▪در مورد کلیپهای منتشر شده در فضای مجازی نیز توضیحاتی از نهادهای نظارتی و امنیتی داده شده است.بر اساس همین توضیحات هم افرادی که کلیپها را ضبط کرده و هم افرادی که در این کلیپها به عنوان خریدار رای بوده اند شناسایی شده و ضمن دعوت در حال حاضر تحقیقات در مورد آنها ادامه دارد.نهادهای امنیتی و نظارتی و قضایی استان کاملا همصدا با یکدیگر بر این مهم اتفاق نظر دارند که با پدیده منحوس خرید و فروش رای برخورد خواهند کرد.
▪نتیجه اینکه هر چند تخلفاتی در عرصه انتخابات صورت گرفته است اما بدون شک با در نظر گرفتن تعدد کاندیداها و افرادی که تخلفات آنها ثبت گردیده تعداد آرای جابجا شده با این روش در حدی نیست که نتیجه انتخابات را تغییر دهد.ولی در عین حال از دو نماینده منتخب تقاضا داریم ضمن شفافسازی کامل در مورد عملکرد تبلیغاتی و انتخاباتی خود ، یکبار دیگر و در هر مکان و زمانی که میسور بود از دلالان خرید و فروش رای اعلام برائت کرده و آنها را به دست قانون بسپارند…