تاریخ : شنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۲
2
معاون دانشگاه علوم پزشکی ایلام:

شهروندان  خطر را جدی بگیرند

  • کد خبر : 9195
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۶
شهروندان  خطر را جدی بگیرند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از شهروندان ایلامی خواست ورود توده گرد و غبار که امروز، دوم خرداد وارد استان می شود را جدی بگیرند.

دکتر علی نیکونهاد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از شهروندان ایلامی خواست ورود توده گرد و غبار که امروز، دوم خرداد وارد استان می شود را جدی بگیرند.» اظهار داشت: براساس اعلام مرکز هواشناسی عصرامروز  توده جدید گرد و غبار وارد استان می شود که تا روز سه شنبه حجم ذرات زیادتر هم می شود.

وی افزود: با توجه به اینکه ذرات وارده این بار بسیار کوچکتر از دو میکرون است به شهروندان توصیه می شود حتما همه در و پنجره ها را ببندند و از منزل خارج نشوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکید کرد: افراد حتما در منزل از ماسک استفاده و از روشن کردن کولرهای آبی خودداری کنند زیرا باعث ورود گرد و غبار به منزل می شود.

«نیکونهاد» تصریح کرد: بیماران قلبی و عروقی، تنفسی، بچه های کوچک، زنان باردار، افراد مسن و گروه های پر خطر از منزل خارج نشوند و در معرض هوا قرار نگیرند چرا که این ذرات این بار به قدری ریز هستند که تا آخرین نایژک‌ها وارد بدن می شوند و موجب بیماری می گردند.

وی یادآور شد: هرچند فوریت های پزشکی در آمادگی کامل هستند، اما تلاش ما حفاظت فردی است که از بیمار شدن افراد پیشگیری کنیم.

 

لینک کوتاه : https://ilamghalam.ir/?p=9195

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.