?متانت مدیر فرودگاه شهدای ایلام گفت:هرگاه پروازی به خاطر بدی آب و هوا و یا نقص فنی هواپیما تاخیر خورده و یا کنسل شود فقط حفظ جان و مال مسافران مد نظر بوده و تمام فرودگاه های کشور سلامت مسافران را خط قرمز خود می دانند
?بیش از ۲۰۰ هزار مسافر در سال در فرودگاه ایلام جابجا می شود.این تعداد مسافر با بیش از ۲ هزار پرواز جابجا می شوند.این درحالی است که کنسلی پرواز ما در سال در بیشترین میزان خود بین ۳۰ تا ۶۰ پرواز در سال می باشند.
?شرکتهای ایران ایر،ماهان و اسمان در حال حاضر پروازهای خود را در فرودگاه ایلام برقرار کرده و در حال رایزنی با ایرلاین قشم ایر هستیم تا پروازهای خود را در فرودگاه ایلام دایر کند.هرجه تعداد شرگتها و پروازها کمتر باشد سرعت و قیمت تهیه بلیط برای مسافران پایین خواهد آمد.
?اینکه می گویند هواپیماهای ایلام فرسوده هستند اشتباه است.هواپیماها متعلق به ایرلاینها بوده و بین تمام استانها مشترک هستند.توپوگرافی کوهستانی و بدی اب و هوا بیشترین تاثیر را در تاخیر و کنسلی پروازها دارند
@akhbarenabeilam