?۳۵ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی شهرداری ایلام در قالب ۲۸ پروژه هم اکنون در حال اجرا و یا به اتمام رسیده است.
?بیش از ۴۳۰ مغایرت طرح جامع شهری ایلام ظرف ۶ ماه اصلاح و به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال شد.
?تهیه نقشه gis شهری از اقدامات شهرداری در سال ۹۷ بود که نقشه شهر با مقیاس یک پانصدم تهیه و مغیرت های آن نزدیک به صفر است.
?با اقدامات صورت گرفته در شهرداری ایلام مراجعه شهروندان در زمینه شهرسازی با کاهش قابل توجهی مواجه شده و در تلاش هستیم به صورت تدریجی تمام اقدامات شهرداری الکترونیکی شود.
?به دنبال اجرای شهر الکترونیک و سپس شهرهوشمند هستیم و این اقدام در نوع خود برای اولین بار در کشور اتفاق می افتد.
?این اقدامات در راستای تکریم ارباب رجوع و حقوق شهروندی انجام شده و یا در حال انجام است.
?با ایجاد ۳۷ پارک محله ای و پارک های خطی، سرانه فضای سبز شهر ایلام از یک متر به دو متر خواهد رسید اما این میزان اختلاف زیادی با استاندارد سرانه فضای سبز در کشور دارد و امیدواریم بتوانیم در برنامه سالانه ۴ ساله این رشد را به استاندارد های لازم برسانیم.
?در حوزه ایجاد طرح جامع خدمات شهری ارقام مناسبی برای تجهیزات و ماشین آلات هزینه شده و ناوگان خدمات شهری شهرداری ایلام به روز شده است.
?در بازده زمانی مناسبی (ساعت ۲۱ تا ۱ شب) زباله ها را برداشت می کنیم و امیدواریم مردم هم در این زمنه همکاری های لازم را داشته باشند.
?سازمان خدمات پسماند در یک سال گذشته آغاز به فعالیت نمود و در گام اول فرهنگسازی و آموزش را در دستور کار این سازمان قرار گرفت و در این زمینه دوره های آموزشی مناسبی در مدارس، ادارات و محلات برگزار شد تا مردم با تفکیک زباله از مبداء آشنا شوند.
?ضایعات آشغال های تفکیک شده شهروندان توسط بخش خصوصی خریداری می شود و امیدواریم با مشارکت بخش خصوصی بتوانیم مرکز بازیافت زباله استان را راه اندازی کنیم.
?سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری بیش از ۵۴ برنامه فرهنگی را در محلات شهر ایلام اجرا کرده و در خلال این برنامه ها مشکلات و کاستی های محلات را رصد کردیم و جُنگ های شادی در نقاط مختلف شهر برگزار شد و تا پایان سال برنامه های مناسبی را در راستای نشاط اجتماعی در دست اجرا داریم.
?قدم های استواری در زمینه نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی در طول یک سال گذشته برداشته شد.
?ایجاد ساختمان دادپزشک و استقرار ۲۴ ساعته پزشک در آرامستان بهشت زهرا، تجهیز سالن انتظار آرامستان و سرویس های بهداشتی و ساختمان اداری و راه دسترسی کمربندی ایلام به آرامستان از اقدامات مناسبی بود که در طول سال ۹۷ به انجام رسیده است.
?۸۰۰ مورد اطفاء حریق در حوزه آتش نشانی داشته ایم؛ در آتش سوزی استخر و بیمارستان شهر ایلام اگر تلاش آتش نشانان نبود قطعا خسارت های مالی و جانی بسیاری به شهروندان وارد می شد.
?برنامه های اجرا شده توسط شهرداری خالی از ایراد نیست و بیشترین ضعف های ما در حوزه آسفالت خیابان ها و معابر محله ها است که دلیل آن گران شدن سرسام آور بهای قیر و تخصیص نیافتن قیر یارانه ای به شهرداری ایلام بود.
?در نیمه دوم سال رایزنی های گسترده ای توسط مسئولان شهر و استان صورت گرفت اما به دلیل بارندگی ها موفق به اجرای آسفالت در سطح شهر نشدیم و امیدواریم در سال آینده شاهد یک انقلاب در حوزه آسفالت خیابان های شهر ایلام باشیم.
?دلسوزی ها، انتقادات و رصد برنامه های شهرداری از سوی رسانه ها قابل تقدیر است و رسانه ها را پشتوانه های محکمی برای میریت شهری ایلام می دانم/دولتیاران
https://t.me/joinchat/AAAAAEEK_dYpJNaPdrUHyA