مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام از نجات جان ۳ گردشگر غیربومی توسط هلال احمر استان در دره «ویژدرون» ایلام خبر داد.
علی اصغر علیاکبری گفت: سه مصدوم دره ویژدرون که از گردشگران غیر بومی استان بودند توسط تیم واکنش سریع و کوهستان جمعیت هلال احمر ایلام طی دو روز عملیات امدادی با استفاده از تجهیزات نجات از ارتفاع به بیرون دره منتقل و با استفاده از بالگرد جمعیت هلال احمر به مرکز استان منتقل و تحویل همکاران اورژانس شدند.
وی بیان کرد: در پی تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر (EOC) مبنی بر مصدومیت یک نفر خانم در دره ویژدرون که از افراد غیر بومی و با گروه دره نوردی به این دره ورود کرده بود، بلافاصله تیم واکنش سریع و کوهستان این جمعیت به محل وقوع حادثه اعزام و با توجه به شرایط سخت ورود به این دره در ساعات پایانی عصر دیروز به مصدوم که دچار در رفتگی مچ پا شده بود، دسترسی پیدا کردند اما به دلیل شرایط سخت انتقال مصدوم و تاریکی هوا به ناچار شب را در دره سپری کردند و کار انتقال مصدوم به روز بعد موکول شد.
علی اکبری در ادامه عنوان کرد: متاسفانه در زمان حضور نجاتگران این جمعیت در دره با ۲ مصدوم دیگر که به دلیل عدم امکان ارتباط با مراکز امدادی گرفتار شده بودن مواجه و تعداد مصدومین به ۳ نفر رسیدند که کار انتقال این مصدومین به خارج دره و نقطه دسترسی بالگرد با مشکلات زیادی مواجه شد.
وی افزود: با سخت کوشی نجاتگران این جمعیت در اولین ساعات صبح امروز شنبه ۱۸ مرداد ماه کار انتقال مصدومین با استفاده از تجهیزات نجات و در مسیری بسیار سخت شروع و در ساعت ۱۱:۳۰ مصدومین به نقطه دسترسی بالگرد انتقال داده شدند.