آتشسوزی سیهچهل به طور کامل مهار شد| نیروهای عضو ستاد مدیریت بحران تا تثبیت کامل آتشسوزی در محل حضور خواهند داشت
پاکدلنژاد، مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان ایلام:
آتشسوزی کوه «سیهچهل» ایلام پس از ۳۴ ساعت تلاش نیروهای مردمی و اعضای ستاد مدیریت بحران به طور کامل مهار شد.
نیروهای منابع طبیعی و محیطزیست تا تثبیت کامل آتشسوزی و به منظور پایش و پیشگیری از شعلهور شدن مجدد آتش، در منطقه حضور خواهند داشت.
با توجه به وقوع این آتشسوزی در ساعات اولیه بامداد روز شنبه و توپوگرافی خشن منطقه، دسترسی دشوار، وزش باد، پوشش گیاهی انبوه و وجود کندههای نیمهسوز، مهار این آتشسوزی با چالشهای زیادی مواجه بود.
عصر دیروز این آتشسوزی مهار شد اما بامداد امروز به علت سقوط کندهها، مجدد شعلهور شد و با این وجود، نیروهای مردمی و اعضای ستاد مدیریت بحران تا صبح امروز در عملیات اطفاء حریق حضور داشتند و امروز جای خود را به نیروهای تازه نفس دادند.
بالغ بر ۲۰۰ نفر نیرو از سمنها، منابع طبیعی، محیط زیست، مدیریت بحران، سپاه، بسیج، هلالاحمر، آتشنشانی و… در مهار این آتشسوزی مشارکت داشتند.
بخشی از انتقال نیروها و تجهیزات مورد نیاز با استفاده از دو فروند بالگرد هوانیروز و هلالاحمر در دو روز متوالی صورت گرفت.
لازم میدانم از تمام عزیزان طبیعتدوستی که طی دو شبانه روز گذشته در این عملیات حضور داشتند، تشکر کرده و به محضر آنان عرض خدا قوت داشته باشم.
#ایلام_قلم
@akhbarenabeilam