حاتمی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام با اشاره به ضرورت اصلاح ساختارها و برنامههای ستاد در سطح استان از حرکت بهسوی برنامههای بومی افزایش تعداد جلسات و طراحی رویدادهای محتوایی متناسب با اقتضائات فرهنگی استان خبر داد.
وی با اشاره به مصوبات جلسه اخیر با علما و مسئولان کشوری، گفت: بر اساس تصمیمات جدید تعداد جلسات ستادهای استانی از چهار به شش جلسه در سال افزایش یافته است. همچنین ۴۰ درصد برنامهها بهصورت اقتضایی و بومی تدوین میشود که این تغییر نشانهای از اعتماد به ظرفیتهای بومی هر استان برای تشخیص اولویتهای فرهنگی و اجتماعی است.
حاتمی با تأکید بر نقش مشارکتی اعضای ستاد در اجرای برنامهها افزود: اعضای ستاد نباید صرفاً ناظر باشند بلکه باید خود را مسئول بدانند.
دییر ستاد امربه معروف ونهی از منکر بیان نمود : در استان ایلام نیز بر اساس ماده ۲۰ نمایندگان مجلس فرماندهان نظامی، مدیران اجرایی و فرهنگی، مسئولان امنیتی و قضایی عضو این ستاد هستند.
حاتمی در ادامه این نشست از تدوین و اجرای برنامههای مناسبتی برای ماه محرم و هفته احیای امر به معروف خبر داد و گفت: برگزاری شورایهای امر به معروف در دستگاههای اجرایی، فضاسازی شهری توسط شهرداریها، نصب بنرهای محتوایی و برگزاری نشستهای توجیهی برای مداحان و مبلغان از جمله برنامههای پیشبینی شده در استان است.
دبیر ستاد اجرایی امر به معروف استان در بخش دیگری از سخنان خود، بر اهمیت فعالیتهای رسانهای و تولید محتوا تأکید کرد و افزود: تولید ویژهنامهها، برگزاری نشست خبری، حضور مسئولان ستاد در برنامههای رادیویی و تلویزیونی، و دیدار با خانواده شهدای این عرصه از جمله برنامههایی است که همزمان با هفته احیا اجرا خواهد شد.
وی با انتقاد از برخی مظاهر آسیبزا مانند رواج سگگردانی و اختلاط در تالارهای عروسی گفت: این پدیدهها باید با همکاری دستگاههای نظارتی و از مسیر اقناع فرهنگی مدیریت شوند. ما به دنبال برخوردهای تند یا قهری نیستیم، بلکه هدف، ترویج فرهنگی اصیل و دینی در جامعه است.
در پایان دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان با بیان اینکه ستاد به دنبال حمایت از مدیران مؤمن و کارآمد است، گفت: هدف ما مچگیری نیست، بلکه تلاش برای اصلاح تقویت نظارت و حمایت از مدیرانی است که سلامت مالی و اخلاقی دارند و برای خدمت به مردم تلاش میکنند