به گزارش ایلام قلم کرمی با اشاره به اعتراضات مردمی افزود: هدف اصلی این طرح مقابله با قاچاق کالا، فساد و جلوگیری از سودجویی دلالان است. وی همچنین به وضعیت اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت تا هفتم دی ماه، حدود دو و نیم میلیارد دلار برای یارانه کالاهای اساسی هزینه شده است. استاندار ایلام در ادامه افزود تا پایان امسال، هشت و نیم میلیارد دلار از محل فروش نفت به دست خواهد آمد.
کرمی در پایان اذعان کرد در حال حاضر چالشهایی در تامین سبد کالا وجود دارد، اما با تلاشهای صورت گرفته، این مشکلات به تدریج مرتفع خواهند شد. وی در ادامه تاکید کرد که دولت به مطالبات مردمی گوش میدهد و دستور رئیس جمهور برای اجرای طرح مسدود کردن مسیر فساد صادر شده است.
استاندار ایلام در پایان ابراز امیدواری کرد و گفت که با اجرای این طرح و تلاشهای دولت، در آینده شاهد آثار و تبعات مثبت آن خواهیم بود.














