افزونه جلالی را نصب کنید.
0
معاون اقتصادی استانداری ایلام:

کمبودی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد

  • کد خبر : 14867
  • ۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱
کمبودی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام با تأکید بر حساسیت شرایط بازار و اجرای اصلاحات اقتصادی، از تشدید نظارت‌ها، حذف واسطه‌ها و توزیع گسترده کالاهای اساسی در استان خبر داد و گفت: تأمین ۱۷ قلم کالای اساسی برای شش ماه آینده برنامه‌ریزی شده و بازار از نظر موجودی در وضعیت مناسبی قرار دارد

 

به گزارش خبرنگار ایلام قلم عباس میرزاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام، در جلسه تنظیم بازار استان با اشاره به تحولات اخیر اقتصادی کشور اظهار کرد: سالانه حدود ۱۲ میلیارد دلار یارانه برای تأمین کالاهای اساسی پرداخت می‌شود و سیاست دولت بر این است که این منابع به‌صورت مستقیم به مصرف‌کننده نهایی برسد.

وی با بیان اینکه همزمانی اجرای اصلاحات اقتصادی با افزایش قیمت برخی اقلام، حساسیت بازار را افزایش داده است، افزود: در همین راستا، ایجاد مراکز عرضه مستقیم کالا، فعال‌سازی روستابازارها، حذف دلالان و واسطه‌ها و تشدید نظارت‌ها به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

معاون اقتصادی استاندار ایلام با تأکید بر ضرورت نظارت بیشتر در مناطق روستایی و مراکز پرجمعیت تصریح کرد: ۱۷ قلم کالای اساسی باید در مراکز شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاهای بزرگ به‌صورت مستقیم عرضه شود و دستگاه‌های اجرایی، اصناف و شهرداری‌ها باید همکاری جدی در این زمینه داشته باشند.

میرزاد ضعف نظارت را از دغدغه‌های اصلی مردم در روزهای اخیر دانست و گفت: برخورد قاطع با گران‌فروشی و احتکار تأثیر مستقیمی بر آرامش بازار دارد؛ از همین رو، گشت‌های مشترک تشدید شده و سامانه‌های نظارتی ۱۲۴ تا ساعت ۲۲ و سامانه ۱۳۵ به‌صورت شبانه‌روزی فعال هستند.

وی همچنین از توزیع گسترده کالاهای اساسی در سطح استان خبر داد و افزود: ۸۴ تن روغن، ۹۰ تن مرغ منجمد، ۴۵۰ تن برنج و ۱۲۶ تن شکر برای توزیع پیش‌بینی شده که بخش قابل توجهی از این اقلام از فردا وارد بازار می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام با اشاره به برنامه‌ریزی برای جلوگیری از انحصار و احتکار خاطرنشان کرد: با افزایش تعداد عاملان توزیع، تلاش شده است کالاها به‌جای تجمیع، مستقیماً به دست مصرف‌کننده واقعی برسد.

وی در پایان تأکید کرد: برای شش ماه آینده تأمین ۱۷ قلم کالای اساسی پیش‌بینی شده و از نظر موجودی مشکلی در بازار وجود ندارد، هرچند نظارت دقیق بر قیمت‌های جدید همچنان ضروری است.

لینک کوتاه : https://ilamghalam.ir/?p=14867
  • نویسنده : فرشته رحیمیان خبرنگار
  • منبع : ایلام قلم
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.