افزونه جلالی را نصب کنید.
5
گلایه‌ شهروند ایلامی از تخلف فروشگاه‌های زنجیره‌ای در فروش اجناس تاریخ مصرف گذشته

شیر بدون تاریخ مصرف و بی‌تفاوتی فروشگاه بزرگ در ایلام

  • کد خبر : 12049
  • ۱۹ تیر ۱۴۰۳ - ۷:۳۲
شیر بدون تاریخ مصرف و بی‌تفاوتی فروشگاه بزرگ در ایلام
ایلام قلم /یک شهروند ایلامی با ارسال گزارشی به ایلام‌قلم از فروش شیر پاکتی بدون تاریخ مصرف توسط یکی از فروشگاه‌های بزرگ خیابان آزادی ۹ و برخورد نامناسب فروشنده هنگام پیگیری شکایت خبر داد.

به گزارش ایلام‌قلم، یکی از شهروندان ساکن خیابان آزادی ۹ شهر ایلام در گزارشی که به این رسانه ارسال کرده، نسبت به بی‌توجهی یک فروشگاه بزرگ به سلامت مصرف‌کنندگان هشدار داده است. وی اعلام کرده که پس از خرید شیر پاکتی از این فروشگاه و بازگشت به منزل، متوجه فقدان تاریخ مصرف روی محصول شده است.

این شهروند می‌گوید: وقتی برای پیگیری موضوع به فروشگاه مراجعه کردم، نه تنها همکاری‌ای صورت نگرفت بلکه با برخورد ناشایست فروشنده مواجه شدم. در نهایت هم گفتند فاکتور بیاور!

او در ادامه بیان می‌کند که نگرانی‌اش صرفاً بابت قیمت شیر ۲۵ هزار تومانی نیست، بلکه موضوع مهم‌تر سلامت مردم است؛ موضوعی که به‌نظر می‌رسد برای برخی فروشگاه‌های بزرگ که با تبلیغات ظاهری فعالیت می‌کنند، اولویتی ندارد.

وی در پایان خطاب به مردم هشدار داده: این فروشگاه‌ها به بهانه‌ی بزرگ بودن، اجناس را گران‌تر عرضه می‌کنند و ضربه‌ای مضاعف به کسب و کار سوپرمارکت‌های کوچک و بنک‌داران خرد می‌زنند. بارها گزارش‌هایی درباره تخلفات قیمتی، اشتباهات عمدی یا سهوی، و اجناس بدون تاریخ مصرف از این فروشگاه‌ها منتشر شده. از مردم می‌خواهیم تا حد امکان از سوپرمارکت‌های محلی خرید کنند تا هم به سلامت خود اطمینان داشته باشند و هم از اقتصاد محلی حمایت کنند.

لینک کوتاه : https://ilamghalam.ir/?p=12049

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.