افزونه جلالی را نصب کنید.
♥2
‍ برومندی معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی:

امنیت غذایی کشور با تلاش کشاورزان و برنامه‌ریزی دولت پایدار است

  • کد خبر : 15596
  • ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۴
امنیت غذایی کشور با تلاش کشاورزان و برنامه‌ریزی دولت پایدار است
ایلام قلم/ محمدمهدی برومندی معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در آیین تکریم و معارفه رؤسای پیشین و جدید سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام با تأکید بر اهمیت امنیت غذایی گفت: با وجود جنگ تحریم‌ها و محدودیت‌های اقتصادی امنیت غذایی کشور پایدار است و هیچ نگرانی در تأمین نیازهای مردم وجود ندارد

‍

وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی یکی از ارکان اصلی امنیت ملی کشور است اظهار کرد: در شرایطی که کشور با فشارهای اقتصادی و جنگ تحمیلی روبه‌روست، تولیدکنندگان بخش کشاورزی با تلاش جهادی خود اجازه ندادند خللی در تأمین کالاهای اساسی و غذای مردم ایجاد شود.
برومندی افزود: مدیریت مناسب برنامه‌ریزی دقیق و همراهی کشاورزان دامداران و باغداران موجب شد برخلاف بسیاری از کشورها، در ایران هیچ‌گونه بحران در تأمین مواد غذایی و کالاهای اساسی به وجود نیاید.
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با قدردانی از حمایت‌های دولت استانداری ایلام و فعالان بخش کشاورزی تصریح کرد: با تداوم این همدلی و برنامه‌ریزی، امنیت غذایی کشور در آینده نیز حفظ خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تغییر مدیریت سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: این جابه‌جایی در چارچوب روند معمول مدیریتی انجام شده است. از خدمات دکتر عزیزان رئیس پیشین سازمان، قدردانی می‌کنیم و امیدواریم آقای طولابی که از مدیران باسابقه و بومی استان است، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، زمینه توسعه بیشتر بخش کشاورزی ایلام را فراهم کند.
در پایان این مراسم از خدمات رئیس پیشین سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام تجلیل و طولابی به عنوان رئیس جدید این سازمان معرفی شد.

لینک کوتاه : https://ilamghalam.ir/?p=15596

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.