▪️متاسفانه سوء مدیریت ها در استان از یک طرف و گرانی مفرط شکر و دیگر اقلام مورد نیاز صنعت عسل را در استان به ورطه ی نابودی کشانده است.
▪️شکر از کیسه ای ۱۶۰ هزار تومان ظرف بیست روز به ۲۱۰ هزار تومان رسیده است.از طرفی با همین قیمت هم به بسیاری از زنبورداران شکر نمی رسد و شکر برای آنها سهمیه ای شده است.
▪️شکر در برهه ای از سال قوت لایموت زنبورها بوده و بدون آن همه زنبورها تلف خواهند شد.ولی متاسفانه جهاد کشاورزی در این خصوص منفعل عمل کرده است.
▪️عسل از تولیدات بومی و به نوعی سوغات اصلی ایلام به حساب می آید.از طرفی همین مسئولین برای بالا دستی ها و نزدیکان خود همیشه عسل تهیه می کنند.لااقل برای خاطر خودتان هم که شده به مشکلات و معضلات زنبورداران ورود کنید.
▪️تعداد زیادی از زنبورداران تلفات شدیدی داده و به شدت متضرر شده اند.بارها به جهاد کشاورزی و استانداری مراجعه کرده اند و هنوز هیچکس پاسخگوی انها نیست.
▪️گویا همین کم کاری ها از یک طرف و مردمی بودن دادستان محترم ایلام از طرف دیگر باعث شده که این بزرگوار یک تنه بار کم کاری اکثر مدیران را به دوش بگیرد.از استاندار ایلام,مدیریت جهاد کشاورزی و دادستان محترم ایلام می خواهیم و تقاضا داریم به این موضوع بسیار مهم ورود کرده و مشکل زنبورداران را برطرف کنند.
https://t.me/joinchat/AAAAAEEK_dYpJNaPdrUHyA