جهانگیر رستم زادافزود: همه رسانه ها و گروه ها بر اجرای پروتکل بهداشتی تاکید می کنند اما در عمل روز به روز رعایت مسائل بهداشتی کاهش می یابدرستم زاد ادامه داد: پک های بهداشتی و نذر ماسک جایگزین توزیع غذا شود.
رستم زاد بیان داشت: وقتی الان در بیمارستان ها جایی برای بستری وامکاناتی برای درمان نیست، امام حسین (ع) و دین راضی به مرگ جوانان نیست.
وی گفت: حضور گروه های بهداشتی برای تب سنجی، توزیع ماسک و نظارت بر رعایت پروتکل ها باید مد نظر همه هیات های مذهبی باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تصریح کرد:بازرسان هر واحد صنفی که پروتکل را رعایت نکند، پلمب کنند.
رییس قرارگاه اربعین همچنین از میراث فرهنگی و اداره حمل و نقل جاده ای خواست هیچ گونه مجوز تردد برای برگزاری تور و زیارت به مشهد مقدس در این شرایط صادر نکنند