دادستان مرکز استان ایلام در این جلسه گفت: تلاش دادستانی و قضات آن است تا رضایت مردم در روند رسیدگی به پروندهها و حفظ شأن و منزلت مردم در بررسی پروندهها به دقت رعایت شود تا ارباب رجوع با رضایت کامل دستگاه قضایی را ترک کند.
«عبدالوهاب بخشنده» اظهار داشت: پشتیبان مدیران پرتلاش، جهادی و خادم مردم هستیم و مردم از نظام توقع دارند خدمات بهتری دریافت کنند.
وی با بیان اینکه لازم است که در راستای توانمندسازی خانواده های زندانیان، تفاهم نامه آموزشی بین سازمان فنی و حرفه ای جهت مهارت آموزی زندانیان، منعقد گردد، افزود: امیدواریم که با حرفه آموزی زندانیان، شاهد ایجاد فرصت های شغلی مناسبی بر اساس استعدادها و علائق شخصی زندانیان و اشتغال آنان باشیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام نیز در این جلسه گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به لحاظ گستردگی، خدمات فراوانی در بخش های مختلف به مردم ارائه می کند.
«شکراله شیرخانی» اظهار داشت: این اداره کل با توجه به اهداف سازمانی خود در حوزه اجتماعی از قبیل: مسائل و مشکلات تولید و کار (کارگری و کارفرمایی) با مراجع قضایی و به طور اخص حوزه دادستانی، ارتباط کاری نزدیکی دارد و یکی از مشکلات استان، مشکلات کارگری است که فعالیت پیشگیرانه در این زمینه صرفاً با تعامل هر دو دستگاه انجام می شود.
وی با اشاره به حوزه مشترک کاری دادگستری و حوزه معاونت روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: به استنادماده ۱۵۷ قانون کار، رسیدگی به اختلافات بین کارگر و کارفرما توسط مراجع شبه قضایی تشخیص و حل اختلاف انجام می شود، متعاقب براساس ماده ۱۶۶ قانون کار، حسن اجرای آراء صادره در مراجع حل اختلاف کار برعهده اجرای احکام دادگستری است و تخلف از اجرای مواد ۱۷۱ تا ۱۸۴ قانون کار در صلاحیت دادگاههای کیفری دادگستری است، مع الوصف ضرورت دارد تعامل بیشتر و سازنده ای میان اداره کل دادگستری و اداره کل تعاون، کار ورفاه اجتماعی برقرار گردد.
گفتنی است؛ در این دیدار مدیران دستگاه های تابعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام، بخشی از آخرین اقدامات دستگاه های تحت مدیریت خود را ارائه و تشریح کردند.
بیشتر بخوانید؛
حمایت از تولید/بهره گیری از توان نیروها و پیمانکاران بومی