تاریخ : یکشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۲
13

رسانه ها سرداران اصلی مقابله با جنگ نرم دشمنان هستند

  • کد خبر : 458
  • ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۳
رسانه ها سرداران اصلی مقابله با جنگ نرم دشمنان هستند

رسانه ها سرداران مقابله با جنگ نرم دشمنان ✍امین محمدی روزنامه نگار از نزدیک به دو هزار سال قبل از میلاد و شاید هم بیشتر بشر به دلایل مختلف با دیگر هم نوعان خود در حال ستیز بوده است.این ستیزه جویی و جدال های رودرو دلایل مختلفی می توانست داشته باشد که امروز مورد بحث […]

رسانه ها سرداران مقابله با جنگ نرم دشمنان

✍امین محمدی روزنامه نگار

از نزدیک به دو هزار سال قبل از میلاد و شاید هم بیشتر بشر به دلایل مختلف با دیگر هم نوعان خود در حال ستیز بوده است.این ستیزه جویی و جدال های رودرو دلایل مختلفی می توانست داشته باشد که امروز مورد بحث ما نیست.موصوع اصلی مورد بحث ما در این نوشته ابزارهای جنگی و روشهایی است که در طول تاریخ برای چیره شدن بر حریفان توسط بشر به کار گرفته شده است.
سیر تکاملی این ابزارهای جنگی از ادوات سنگی آغاز شده و با عبور از شمشیر و سرنیزه های اهنی و باروت و تفنگهای سرپُر و نیمه خودکار و خودکار و موشکهای دور برد به سلاح های هسته ای و جنگهای بیولوژیکی رسیده است.امروز اما در عصر ارتباطات و اطلاعات ابزاری نوین در جنگهای بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد که تاثیراتش به مراتب مخرب تر از جنگهای تن به تن و رودررو است.
امروز صاحبان قدرت با خوی استعمارگری خود جنگ نوینی به نام جنگ نرم را بر علیه کشورهای جهان سوم و در حال توسعه آغاز کرده اند.مهمترین و کاربردی ترین سلاح این نوع جنگ رسانه ها و ابزارات اطلاع رسانی جمعی می باشند.به همین علت لابی های صهیونیستی و آمریکا و انگلیس و …. غول های رسانه ای دنیا را در قالب جنگ نرم به خدمت گرفته اند.این کشورها برای سیراب کردن عطش تجاوزگری خود اینبار تنها سربازان را هدف قرار نداده و با تاسی از برنامه ریزی های جنگ نرم مبارزه را به داخل خانواده ها کشانده اند.در لوای همین جنگ نرم می توان به اهداف امنیتی,اقتصادی ,سیاسی و اجتماعی مورد نظر حمله کرده و با کمترین هزینه بیشترین استفاده را برد.

برای مقابله با جنگ نرم دشمنان چه باید کرد؟

برای مقابله با جنگ نرم دشمنان باید دقیقا از همان ابزاری استفاده کرد که دشمنان آن را اصلی ترین سلاح جنگی قرار داده اند.این رسانه ها هستند که می توانند علاوه بر ایجاد سپر دفاعی محکم در برابر حملات رسانه ای دشمن , خانواده ها را آگاه کرده و پادزهری برای زهر حملات بی رحمانه دشمنان باشند.رسانه ها می توانند با انتقال واقعیات جامعه به مردم در حقیقت دروغ پردازی های رسانه ای دشمن را خنثی کنند.دشمن در قالب جنگ نرم سعی دارد به درون خانواده ها نفوذ کرده و بی اعتمادی را بین مردم و حکومتها گسترش داده و با پخش برنامه های نامتعارف بنیان خانواده ها را سست نماید.
دشمن به خوبی می داند که خانواده در کشوری همچون ایران در تربیت سربازان فدایی وطن مهمترین نقش را دارد.به همین علت از هر روشی برای سست کردن بنیان خانواده بهره می گیرد.اینجا است که نقش رسانه های داخلی در مقابله با تهدیدات جنگ نرم دشمن بسیار جدی احساس شده و این اهمیت جایگاه ایجاب می نماید که آگاهی از اخبار درست و خطرات جنگ نرم دشمنان را به خانواده ها انتقال دهد.
نکته بسیار مهم و حائز اهمیت در این خصوص این است که رسانه ها باید تلاش کنند ابتدا خود را در برابر تهاجمات نرم دشمنان بیمه کرده تا آنگاه بتوانند از حریم کشور و خانواده در برابر جنگ نرم حفاظت کنند.به زبان ساده تر رسانه ها باید کاملا حرفه ای قدرت تحلیل موضوعات و تمیز قرار دادن خوب و بد را داشته باشند.رسانه ای که خود فریب حرکات روانی دشمن در جنگ نرم را خورده باشد به هیچ وجه نمی تواند نقش یک سرباز را در جنگ نرم به خوبی ایفا نماید.
ایران ما امروز بیشترین تهاجمات جنگ نرم دشمنان استعماری را تجربه کرده است.دیرزمانی نگذشته که دشمن یک دیکتاتور ساده لوح به نام صدام را اجیر کرده و جنگ ۸ ساله را بر علیه ملت ایران به راه انداخت.این نبرد نابرابر ۸ سال به طول انجامید و وقتی نتیجه لازم را برای سلطه طلبان در بر نداشت,استعمار اینبار در میدان جنگ نرم حملات خود را بر علیه خانواده ها به عنوان اصلی ترین پشتوانه این حکومت آغاز کرد.
استکبار جهانی بعد از جنگ تحمیلی یک تجربه را فرا گرفت.آنها آموختند که تا خانواده ها و مردم پشتوانه این حکومت باشند همه نقشه های انها بر اب نقش بسته و نتیجه مثبتی نخواهند گرفت.به همین دلیل تمام توان و ابزارات لازم را بکارگرفته تا مهمترین پشتوانه را از حکومت و نظام اسلامی بگیرند.از تلاش برای اعمال فشارهای اقتصادی بر خانواده ها از طریق تحریمها گرفته تا پخش برنامه هایی با مضمونهای غیر اخلاقی در شبکه های ماهواره ای برای از هم پاشیدن کانون اخلاقی خانواده ها و … اقداماتی هستند که دشمن با استفاده از قوانین جنگ نرم انها را دنبال می کند.
رسانه های واقعی و حرفه ای کشور در ابتدا باید سعی کنند فریب رفتارها و جنجالهای خبری دشمن را نخورند.متاسفانه اگر رسانه ها قدرت تحلیل درست حرکات دشمنان را نداشته باشند دشمنان سریعتر به اهداف و برنامه های خود خواهند رسید.به همین علت هوشیاری و دشمن شناسی و بصیرت رسانه ها امروز بسیار مهم است.رسانه ها نباید در زمین دشمن بازی کرده و یاس و ناامیدی را بر مبنای دروغ پراکنی های دشمنان در جامعه منتشر نمایند.
رسانه های حرفه ای باید ضمن نقد صریح و به موقع مسئولان داخلی و تلاش در جهت رفع مشکلات مردم همزمان دشمن واقعی را شناخته و حربه های آنها در قالب جنگ نرم را به مردم اطلاع دهند.
بدون شک رسانه های حرفه ای و واقعی در کشور ما را می توان سرداران امروز کشور در مقابله با جنگ نرم دشمنان دانست.سردارانی که اگر وظیفه ی خود را با تعهد کامل اجرایی نمایند بدون شک خدعه های جنگ نرم دشمنان کاملا بی اثر خواهد شد.

لینک کوتاه : https://ilamghalam.ir/?p=458

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.