تاریخ : چهارشنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۳
1

مشارکت خیرین برای بهترزیستن خود عبادت است

  • کد خبر : 295
  • ۱۲ آذر ۱۳۹۶ - ۰:۵۱

مشارکت خیرین در امر بهتر زیستن و کمک آنها به اقشار آسیب پذیر جامعه و حمایت از این عزیزان خود عبادت است. مدیرکل بهزیستی استان ایلام  در مرکز درمانی  بیماران روانی کوثر در جمع خبرنگار اظهار کرد : فعالیت این مرکز از سال ۱۳۸۱آغاز شده که  هم اکنون ۸۴  بیمار روانی در آن نگهداری می […]

مشارکت خیرین در امر بهتر زیستن و کمک آنها به اقشار آسیب پذیر جامعه و حمایت از این عزیزان خود عبادت است.
مدیرکل بهزیستی استان ایلام  در مرکز درمانی  بیماران روانی کوثر در جمع خبرنگار اظهار کرد : فعالیت این مرکز از سال ۱۳۸۱آغاز شده که  هم اکنون ۸۴  بیمار روانی در آن نگهداری می شود .

قیصربیگی  افزود :این مرکز ظرفیت ۱۰۰بیمار را داراست و از سال ۱۳۸۱ تاکنون در مجموع ۲۰۰ نفر در این مرکز بهبود یافته و ترخیص شده اند .

وی به بیماران این مرکز که مورد ضعف  حمایتی و عاطفی خانواده ها یشان  قرار دارند اشار ه کرد و گفت :در این مرکز بیمارانی وجود دارند که  از لحاظ روانی نیازی به حضور آنان در این مرکز احساس نمی شود  اما ممعانت  خانواده هابرای پذیرش آنان  ،تاکنون مانع از ترخیص این بیماران شده است  .

قیصربیگی با اشاره به ارائه خدمات و طرح های مورد اجرا در این مرکز روانی بیان داشت :  این مرکز از  کادر تخصصی و درمانی  در امور توانبخشی و توانمندسازی بیماران برخوردار است  که  در زمینه مهارت های اجتماعی، استقلال فردی و  حرفه آموزی  آموزشهای لازم ر به بیماران افراد حاضر دراین مرکز ارایه می دهند.

در ادامه  اهالی رسانه از مرکز آرامش سالمندان ایلام  که ۳۴سالمند خانم در آن نگهداری می شود بازدید به عمل آوردند.

خانم صید خانی ،مسئول مرکز خانه آرامش ایلام  نیز درخصوص اعتبارات تخصص یافته از سوی بهزیستی برای نگهداری این سالمندان اظهار کرد :برای نگهداری هر سالمند ۵۶۰هزار تومان به عنوان یارانه ماهانه به این مرکز پرداخت می شود.

وی در ادامه به میزان مشارکت خانواده  در امر نگهداری  سالمندان اشاره کرد و افزود :خانواده باید برای نگهداری سالمندشان  ۳۶۰هزار تومان به صورت ماهانه به این مرکز پرداخت کنند،اما به دلیل  وجود مشکلات مالی، شمار اندکی توانی پرداخت  این مبلغ را دارند .

به گفته صیدخانی  خدمات رسانی به سالمندان در این مرکز ،توسط ۱۵ نفرانجام می شود که  شامل نیروهای خدماتی، پرستار، مددکار، پزشک، مسئول فنی، مدد یار، روانشناس، فیزیوتراپ، کار درمان و… می باشند

در ادامه مقصد بعدی خبرنگاران  روستای میشخاص و بازدید از  مرکز نگهداری بیماران ذهنی بالای ۱۴سال پسران بود.

در این مرکز ۳۶ نفر معلول ذهنی بالای ۱۴سال توسط  ۱۸ نفر  به صورت شیفتی مورد نگهداری قرار  می گیرند که به این معلولین نیز خدمات توانبخشی، فیزیوتراپی، درمانی، آموزش های مختلف ورزشی، هنری ارائه می شود.

آخرین مقصد خبرنگاران  مرکز توانبخشی ناشنوایان  آوا  بود که از بدو تاسیس در سال ۱۳۸۸،  ۱۰۰کودک دختر و پسر ناشنوا را با درجه های مختلف خفیف، متوسط و شدید پذیرش شده اند وهم  اکنون نیز ۴۰ کودک کم شنوا و ناشنوا در این مرکز نگهداری و عمده خدمات این مرکز نیزگفتار درمانی، کار درمانی، تربیت شنیداری، روانشناسی و سایر آموزش هامی باشد.

همچنین یارانه  بهزیستی برای  هر کودک در این مرکز  ۳۸۰هزار تومان می باشد . و سهم خانواده کودکان درپرداخت  هزینه درمانی ۳۰۰هزارتومان  است که به دلیل مشکلات مالی خانواده ها  این خدمات  به صورت رایگان ارائه می شود.

شایان ذکر است : تاکنون ۱۲ هزار معلول تاکنون در استان ایلام شناسایی، که از خدمات سازمان بهزیستی برخوردار شده اند و۳۰۰ نفر از این تعداد معلول غیر فعال بوده  که در ۶ مرکز بهزیستی که توسط بخش خصوص و با نظارت این سازمان اداره می شوند نگهداری می شوند.

لینک کوتاه : https://ilamghalam.ir/?p=295

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.